Kdo jsme a kontakt na nás


Jsme výživoví poradci a od roku 2008 pomáháme lidem zhubnout zdravě a váhu si poté i udržet.

Budeme s Vámi v kontaktu přes email a internetové stránky (web či facebooková stránka). Vše tak budete řešit z pohodlí svého domova bez nutnosti někam docházet. Pomáháme takto lidem v celé ČR a dokonce i v zahraničí.

Výživoví poradci:

Věra Pechová & kolektiv

V případě dotazů nám pište na email:
podpora@navodjakzhubnout.cz

Provozovatel webu:

Věra Pechová
Korunní 2569/108, 101 00 Praha 10 – Vinohrady
IČO: 86942603
Telefon: (+420) 606 735 230
e-mail: vera.p@navodjakzhubnout.cz
http://www.NavodJakZhubnout.cz

Ochrana osobních údajů

S vašimi osobními údaji vždy zacházíme s respektem!

Pokud jste našim zákazníkem, registrovaným členem nebo jste "jen" návštěvníkem těchto stránek, svěřujete nám své osobní údaje. Přečtěte si proto, jak je chráníme, a jaká práva máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Správcem vašich osobních údajů je provozovatel tohoto webu: výživový poradce Věra Pechová (Korunní 2569/108, 101 00 Praha 10 – Vinohrady IČO: 86942603).

Provozuji webové stránky navodjakzhubnout.cz, jakzdravezhubnout.cz, jakzhubnoutzdrave.cz, jidelniceknahubnutionline.cz, dietnijidelnicekonline.cz, kaloricketabulkyonline.cz, tajemstvihubnuti.cz a některé další veřejné i neveřejné webové stránky (pro zákazníky a registrované členy).

Vůči vašim osobním údajům jsem v pozici správce: určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat.

Jak nás můžete kontaktovat?

O návštěvníky našich webů pečujeme s láskou. Pokud budete mít jakékoliv otázky či připomínky, kontaktujte naši zákaznickou podporu na e-mailové adrese: podpora@navodjakzhubnout.cz.

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Poskytování služeb (zdarma, zpoplatněné) a plnění smlouvy
Vaši e-mailovou adresu potřebujeme nezbytně k poskytnutí přístupu k našim elektronickým produktům a službám jak ke zpoplatněným (např. přístup do neveřejné VIP SEKCE) tak i k těm zdarma (např. přístup do neveřejné Členské sekce). Pokud si objednáte některý z našich elektronických produktů a služeb, potřebujeme vaši e-mailovou adresu k účelu plnění smlouvy, abychom vám mohli vytvořit přístupy do sekcí (na určená místa našich webů).

Vedení účetnictví
Pokud si objednáte některý produkt či službu z naší nabídky, potřebujeme vaše osobní údaje, abychom Vám mohli vystavit fakturu (nejsme plátci DPH a proto nemáme zákonnou povinnost pro vystavování a evidenci daňových dokladů).

Přímý marketing skrze e-mail
Vaše osobní údaje (e-mail), IP adresa, jaké stránky na našem webu navštívíte a na co klikáte v e-mailu, a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání a zobrazování obchodních sdělení. Pokud si objednáte některý z našich produktů či služeb (ať placených nebo zdarma), vnímáme oprávněný zájem posílat vám newslettery s tématikou zdravého životního stylu a našeho know-how. Budeme to dělat po neomezenou dobu od Vašeho přihlášení a souhlasu (potvrzením emailu), pokud se neodhlásíte, což můžete učinit kdykoliv uznáte za vhodné.

Pokud zakoupíte některý z našich produktů či služeb jako váženému zákazníkovi vám budeme newsletter s tématikou zdravého životního stylu a našeho know-how na základě oprávněného zájmu správce zasílat taktéž po neomezenou dobu až do Vašeho odhlášení. V obou případech se můžete ze zasílání newsletterů kdykoliv odhlásit tlačítkem "ODHLÁSIT můj email ...." v patičce každého našeho e-mailu.

Přímý marketing skrze Facebook reklamu
Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít toto info pro remarketing a lepší cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Přímý marketing skrze FB messenger
Pokud kontaktujete naši FB stránku prostřednictvím Messengeru, vnímáme oprávněný zájem posílat vám zprávičky s tématikou best practices a know-how zdravého životního stylu. Budeme to dělat po dobu maximálně 3 roky od posledního kontaktu. Od zasílání zpráviček se můžete samozřejmě kdykoliv odhlásit, stačí pokud odepíšete slovo "stop" a další zprávičky vám na Messenger od nás chodit nebudou.

Pokročilý marketing na základě souhlasu
Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů. Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Předávání osobních údajů 3. stranám

K vašim osobním údajům mají přístup naši spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů. Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR. Jsou to posyktovatelé následujících platforem a služeb:

Poskytovatelé hostingu a serverových služeb

NETIO Solutions s.r.o. Přecechtělova 2238/1 Praha 15500, CZECH REPUBLIC IČ: 24318027, DIČ: CZ24318027
Pozn. server poskytovatele hostingu používáme jak pro webovou prezentaci, tak i pro e-mailmarketing, databáze atd., máme tak vše zabezpečené "pod jednou střechou".

Marketing, reklama, analýza atd.

Google Analytics - statistiky návštěvnosti webu Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA – pro webovou analytiku, PPC reklamy a remarketing

Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F – pro PPC reklamu a remarketing, facebook pixel

Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, Česká republika, DIČ: CZ26168685 – pro PPC reklamu a remarketing

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Pokud navštívíte náš web a máte zpracování cookies povoleno ve svém prohlížeči, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně na základě toho zlepšit cílení a relevanci našich reklam, a to po dobu maximálně 1 roku od vaší poslední návštěvy webu. Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Koho využíváme pro zpracování cookies?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Sklik, provozované společností Seznam.cz, a.s., se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, IČO: 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 6493 Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Seznam.cz, a.s., v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.seznam.cz/prohlizec/ochrana-soukromi

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byli naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: podpora@navodjakzhubnout.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost - Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut) - Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené faktury po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů - Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení - E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme, jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši spolupracovníci a zpracovatelé, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Ochranu vašich soukromých údajů bereme vážně a všechny osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu s platnou legislativou. Děláme vše proto, abychom vámi svěřené údaje zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Děkujeme Vám za Vaši důvěru! Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 14.05.2018.

V případě jakékoliv změny našich zásad zpracování osobních údajů, bude nové znění těchto zásad uvedeno na adrese http://navodjakzhubnout.cz/ochrana-osobnich-udaju.php



Líbí se vám tento web? Sdílejte ho se svými přáteli, budeme moc rádi ;-).